Makan minum baby

Anak saya 1 tahun 2bulan tapi dia xnk makan nasi atau makanan lain

2 Balas

anak saya pun sama, harap susu bdn ja, jgn risau, try ja bgi dia sbijik 2 bijik nasik klu dia xmau, rasa2 lauk pun xpa, mkn ja slalu mcm biasa bgi doa nmpk, nnti lama2 dia sendiri mintak nk mkn, ank saya 1tahun 4 ke 5 bulan mcm tu baru mkn nasik, klu dak xmaublgsing nasik dan lauk, cuma pelan2, mkn lauk dulu ke mcm ayam grg..