Minta Pendapat or pengalaman

Anak Sapa yang ada g6pd ya.. 1) kalau ubat gegat yg dlm supermarket tu boleh effect ka...sbb dia dlm balutan plastic nya... smpai nak lalu area ada ubat gegat atau spray nyamuk saya elak... 2) Dan kalau ada berlaku fogging yg kita xperasaan ada org nk fogging area perumahan kita...apa mom semua buat ya?? minta penjelasan...

1 Balas

https://my.theasianparent.com/anak-g6pd Dalam artikel ini ada sebut ubat gegat dan ubat nyamuk dua dua kena dijauhkan dari anak yang ada g6pd. boleh baca artikel tu.