fogging bahaya tak untuk ibu hamil

assalam ibu. sy nak tanya, bila terhidu fogging nyamuk ni bahaya tak untuk ibu hamil? boleh dikatakan agak lama jugak sy tutup nafas dan muka sebab asap fogging tu masuk dalam ruangan rumah. ada effect apa2 tak ye untuk baby dalam kandungan?🥹🥹

1 Balas

saya rasa mana2 racun kalau terhidu bahaya. tp kalau x overly exposed selalu, rasa xda masalah. kalau ada fog, sis dok depan kipas stand je biar dia xkena direct pd sis