Pregnant jarak dekat

Anak pertama umur 1 tahun 7bulan Anak Kedua umur 9 bulan Sekarang pregnant lagi 9 weeks Rasa stress..jangan cakap sis Tak merancang..sis guna IUD tube utk mrancang jarang 5 years..but doktar cakap maybe x sesuai so benda tu keluar sendiri tanpa Kita sedar..rasa nak nangis je..bila dengar doktar cakap macam tu..saya Tak main cucuk sebab memang jenis org yg haid x teratur..kadang2 1 lebih sekali datang.. kadang2 2 minggu lebih dah datang balik..Tak tahu nak buat apa..kesian Kat anak masih kecil dah jadi abg..

16 Balas

Jangan stres sangat ya. Mungkin ada sebab Tuhan bagi rezeki tu.. In sha Allah awak boleh!