Baby mumber two

Anak pertama saya dah berumur 4tahun lebih. Sepanjang 4tahun sy dan suami mencuba tapi mungkin disebabkan faktor berat badan saya. At the end we just said, kalau ada tu ada lah. My last period is on the first day 24 of October. Pelik sebab setiap bulan sy period. So just randomly buy pregnancy test. Terkejut memang terkejut sebab tak expect. Jump to another situation. Sekarang ni saya tak tahu macam mana explain dekat semua family. 😞 any tips?

Baby mumber two
1 Balas

Tahniah sis.. Okay dah tu gap 4 tahun.. Bgtahu saja family berita gembira nie.. Atau sis nk tgg sampai 2nd trimester pun okay sahaja. Masa tu kandungan pun dah kuat kan.

5mo ago

Ya kan betul juga tu. tunggu second trimester pun okay jugak terima kasih ya 🥹