Baby tanpa sengaja

Anak pertama baru 1y6m dan saye memang amik perancang depo, tak pernah skip. Start amik depo period saye sekali je then dah tak datang. Tapi tak sangke walaupun amik depo boleh pregnant. Saye tak tahu yang saye pregnant, semalam saye rase sakit perut macam senggugut, then keluar darah so saye ingat saye period. Saye pun pakai pad macam biase lah, sambil tu ade lah sakit2 pinggang. Petang tu saye rase nak berak, saye pun pergi toilet (tandas duduk) saye teran tapi macam sembelit. Saye tak sedap hati saye cuci terus pergi dekat katil dan panggil suami mintak tolong tengok kn. Sekali suami nampak kepale baby, terus jadi huru hara tak tahu nak buat ape 😂 Nasib kawan suami saye isteri die nurse dekat kk rumah saye, so suami saye call lah mintak tolong. Tak sampai bape minit nurse dengan doktor datang terus suruh push. Alhamdulillah selamat lahirkan baby boy seberat 3.2kg di rumah sendiri 🤣

17 Balas

Alhamdulillah rezeki, nasib baik x keluar mas teran najis. bahaya juga

Alhamdulillah semua selamat. Geli hati saya baca.hehe😁

tahniahh mommy 3.2 jgk tu... but howw saiz perut tp xsedar

3mo ago

baby nyorok sampai gituuu nak suprise mommy😅 pastu nak ilmu baru jgk ni, surat beranak anak tempat bersalin mcm mana dia tulis

Masya Allah, syukur

Allahu x sangka ye

tahniah sis 😂

wahh tahniah sis