Ap perlu buat..

Anak masih kuning.. Bcaan sdkit lagi nk normal.. Bcaan skrang 88.. Anak sy dah 34hri. Doktor xglakkan mkan jamu.. Takot kuning naik balik.. 2bulan strusnye cek kuning strusnye.. Xkan 2bulan sy ambil ap2.. Bdan dah rse xlrat jahitan xpulih spnuhnye lagi. Btol ke anak kuning ni ibu xboleh ambil bnde yg pnas mcm herba/jamu..

1 Balas

Ya, tak boleh ambil jamu sebab tu akan triggered kuning baby. Bagi saya, jamu ni tak penting pun yang penting puan jaga kesihatan secukupnya. Saya dulu pun anak prolonged jaundice memang tak consume langsung jamu sampai sekarang anak dah 4 bulan.

5y ago

Ouhh ya.. Trime kasih ye.. Bkongsi pnglamam..