Anak bebas kuning. Nak tanya dh boleh makan jamu@ herba kampung tak?

Assalamualaikum. Harini baby dh 11 hari . Dan sebelum ni dia kena kuning dan tak tinggi sgt bacaan dia. Sekarang anak dh bebas kuning. Dlu bacaan 180 dan now check kat kk smlm hanya 72 shj. Dh normal. Soalan sy boleh dh ke sy makan herba@jamu yg dlm berpantang tu? Kan masa ank kuning dh blh makan segala jamu dan halia,lada hitam,seram bagai kan. Minta pendapat mommy kat dlm ni. Sbb sy first mom .

3 Balas

Boleh dah nak makan halia, lada hitam semua tu

ada tips tak untuk anak bebas kuning?

1y ago

susu kan anak 2jam sekali sis. saya buat macam tu ja. anak hari ke 4 lahir dah bebas kuning. bacaan pun tak tinggi dari 119-63-36-20. kena kejut baby 2jam sekali minum susu😘

boleh dah makan jamu

1y ago

once baby dah habis kuning, habis terus.