baby merangkak berapa bulan?

Anak korang umur berapa da start merangkak? Anak saya 5 bulan baru meniarap . Skrng da nk masok 6 bulan still belom merangkak lagi . Normal ke or perkembangan anak saya lambat ye? Ni anak first sebabtu saya tk brapa tahu sgt ttg perkembangan baby. Tgok kt buku baby umur baby 4 atau 5 bulan da start merangkak . Please helpp ????

17 Balas

Baby sy 4 bulan lebih baru meniarap, 10 bulan baru merangkak. Cukup setahun baru jalan. 😂