Anda teringin anak lagi selepas yang sulung telah berusia berapa?
Voice your Opinion
3 tahun
4 tahun
5 tahun

5589 respon

62 Balas

blum 1 tahun lagi, tapi rasa nak anak lagi, mungkin saya rasa saya mampu wlaupun kdng2 emosional tapi tk prnh nk buat apa2 atau ganggu fizikal dan mental anak, bulan 6 bru 1 tahun, macam mana ye nk kawal lagipun saya pulak masih muda baru berusia 22 tahun

Yg sulong perempuan 8thn baru dpt adik perempuan no 2... Xsampai 2thn dpt adik lelaki no 3 .. Insyallah coming soon no 4 dgn izinnya ....

Tak sempat teringin dah ada min, masatu anak sulung baru 8bulan. Sekarang anak kedua dah 2 tahun adik baby dalam perut dah 6 bulan.

anak sulong dh 8 tahun..masih belum dikurniakan zuriat yg kedua lagi..😭 masih berusaha💪💪💪

Ank sulung jarak 2 thn dgn 2nd. Tp yg 3rd nie. Ank sulung da 8 thn, 2nd da 6 thn. Due hujung bulan 9 nie.

kena ada jarak sikit sebab doc ada pesan yg saya thelesemia jd kena ada rest baru boleh ada anak lagi.

plan nk tmbh ank thun ni bln 2... tp mcm mne blh sgkut... awl ogos thun ni InsyaAllah... bby klua...

Sulung da 8yrs..kedua 5 yrs Dan skrg pregy...no.3 ..he he... Bila lhir c baby yg no .2 da 6yrs da..

Now anak sulung setahun 2 bulan, lama lagi baru boleh plan bagi adik. Still in medical conditions.

Tak sempat teringin, anak sulung baru 7 bulan rupa2nya dah mengandung anak ke2 😅