Pengalaman masa melahirkan bby.

Anak first,beranok normal.anak kedua czer sbb jalan tak buka,anak ketiga harap normal lah..sbb peritt czer ,sakit tulang belakang,sakit bhgian perut bila batuk..pengalaman momy2 semua macam mna?

5 Balas

Untung sis dh merasa dua2. Sy first bby czer. Mmg effect dia bertahun kan. Sy pn smpai skrg sng sakit pinggang, kdg2 krem perut kalau batuk. Skrg sec bby ni tak tau lg. tp mcm mengharap normal tp takuttt jugaa 😭😭

4mo ago

sama laa,,sy pun harap sgt nk bersalin normal

gap ank ke dua dgn pregnancy ke 3 ni brape thn sis? sy pun sama..ank 1st normal..ank 2nd czer..ni br prgnant ank 3..tp ank ke 2 br usia stahun..

sama kita. harap2 anak ketiga ni beranak normal. memang tak sanggup nak hadap sakit ceaser

4mo ago

sy ingat ,sy sorang je perit czerr😂rupanya ramai yg trauma ngn czer

Sma jgk dgn sy... Hrp yg ketiga ni blh normal la...