Normal ke czer ?

Anak first sy czer , anak kedua ni due date 2/8. Da jumpa doct pakar minggu lepas and dia ada ckp sy bole cuba untuk bersalin normal . Tpi sy takot nk bersalin normal takot jahit semua tuh🥲🥺 czer tu sy da rasa so thu da mcm mn . Akak² yg da rasa dedua ni bole share pengalamn tk, mn satu yg ok.. yg besalin normal bole share jugk pengalmn korg 🥲

2 Balas

sy anak 1st czer . anak second normal . alhamdulillah sis . ta de ape ... time tu rasa dia bius . ta de rasa sakit time jahit . time tu kita pon da penat na pk sakit .