Unexpected pregnancy

Anak first baru 1 tahun 2 bulan, dah nak dpt adek? Ade tak mummy2 kat sini anak2 umur gap dekat2 cmni?

Unexpected pregnancy
75 Balas

mcm sya dulu sis..ank pertma 4 bln,dh pulak pregnant lgi . ank pertma umur stahun pda bln mei,adik dia lahir pulak 1 jun.. 😅(2011-2012) masa tu.skrg 35w pregnant ank ketiga pulak.

okay la tu sis anak setahun tu dh boleh juga la nak faham bahasa kan mcm kaksedara saya, dia bersalin sok sok anak dua tahun berapa bulan mcmtu anak 1st dia pun reti bahasa dah

ank sye sis setahun 8 bulan..tpi lain plak kes..sye pkai perncang iucd tpi sangkot jgak..tu pon bru tau sbb priod delay..alhamdulillah dlm 6 7 weeks dah

Sama la, ank 2nd baru genap setahun dah jadi kakak..my1st baby n 2nd jarak 8tahun yg ni plak jrk setahun,😂 Nurse pun x leh cakap apa, Rezeki sist...😍😍

Ade .. Hehehe . Sya preggy 8 mggu masa anak first 11 bulan 😂😂😂 merana weiii masa hujung hujung preggy ni.. Anak first masih nak manje .. Tp its fun ..

Alhamdulillah.. Tahniah. Sy pun pernah alami... Dalam keadaan tak bersedia... Anak ketiga setahun 1 tahun 2 bulan.. Terus bersalin anak keempat...

Anak sy yg first setahun dah nk ada adek..skrg sy tgah mengandung anak kedua kndungan nk masuk 8 bulan dah..sebulan lg dah ada adek la dia..😀

Ada...ank pertma buln 1 dilahirkn n ank ke dua dilahirkn pd buln 12..tp kesian y no2 sbb xcukup buln😅 y ketiga plka baru jarak 2tahun

sama la sy sis.. ank frst udah 1 tahun 9 bulan.. skrg sy gndung pulak.. udah 6 bulan... nnt kuar si adik nih sama bulan gan si kakak.. 😆

Alhamdulillah best nya ... Kalau sy snang mngndung mcam ni happy nya sy sis. .. Tapi sy blm rzeki lgi . Doakan sy sennag mngndung mcm sis.