Unexpected pregnancy

Saya br pregnant. Unexpected pregnancy. Dah 5weeks. anak dah 3.. last br 2 thn lebih. Saya xnak anak lg sbb dah 40 thn next year. Sgt2 rasa tertekan.. prnh terfikir nak abort.. tp dlm masa yg sama rs bersalah.

3 Balas

rzeki kak dh Allah bg tu mak saye dlu pun brsalin umir 41 mase tu cucu dia dh 2tahun .. mula2 mak xsyok jgk sbb org mngata now adik tu lah teman dia while ank2 lain smua dh skolah xde dkt ape smua dlm group saye ade umir 43 & 46 prrgnabt https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

Rezeki tu… Takpe kak, mak mertua saya pun sama 40 lebih tak perasan dlm perut ada baby. Skrg ni anak tu jadi penghibur dlm keluarga… Rezeki tu untuk akak… Moga dipermudahkan kan urusan akak. Lepasni dah boleh pasang perancang lah ye 😅

Sis kalau x nak saya boleh tolong jagakan. Saya pun masih menantikan cahaya mata. Saya besar hati nak jagakan anak sis. Both kami muda lagi 25 tahun. Kerja kerajaan dan sudah stabil. Incase sis nak bagi baby tu sis boleh ws saya 01121900366