Susu Fm.

Anak dua tahun 3 dan setahun 2. Dua dua reject fm. Reject botol. Hanya nak df. Dah cuba susu dutch lady, anmum, pediasure, dugro, karihome semua reject. Walaupun si sulung minum karihome masa baby sebab alergic susu lembu.. Dah besar masih reject susu fm. Help! Mummy nak stopkan df anak. Tak larat nak df dua dua serentak

1 Balas

msala ank elergik susu ni mmg susa la nk brhenti kn fm sis . cube sis try bg air sunquick tnpe gula . mak sy amal kn tu je supye ank xsusu bdn lg . bila ank mtl susu bg je air sunquick tu . bancuh . xd msala ank kne kencing mnis ke ap malah bgos penambhn vit c dlm bdn ank . ank2 adk sy pn susa benti susu bdn sbb alah pd susu fm .

4y ago

ye mmg btol tu sis . tpi jgn la fikir mcm tu . uhuhu sbb ank2 adk sy pn xboleh minum susu fm sbb alahan . mrk hnye minum susu bdn shje . xbole nk buat ap klau ank mmg xnk fm . nk aja fm xd msala tpi klau da tahap mmg xnk pn payah sis . mmg nmpk mrk da tau susu bf xsame rse dgn fm .