Susu badan

Apa perlu saya buat kalau baby lg prefer susu yg di pam berbanding df.. padahal susu badan sy byk dan melimpah tp bila df baby reject.. help me.. hari² nangis sebab baby reject.. baby baru 11hari #firstmom #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

sis boleh cuba cepit dekat puting sambil tu bg baby DF sbb sy rase flow terlalu laju yg membuatkn baby xselesa nk DF. so sis cube google cara nk slowkn flow susu, if xmenjadi jugak then sis hv no choice kne pump n bg bottle.