nak kurus!

mami semua ada tips tak nak hilangkan perut buncit lps bersalin? ank dh 5 bulan, full bf lpstu asyik lapar je lpstu perut buncit sgt ??????

3 Balas

pakai bengkung, berpantang elok², lps tu makan healthy food, perempuan paling susah nak jaga perut, tmbh bila hormon berubah keja nak makan je 😂 so yg tu jelah, klu nak buat senaman fokus senaman bahagian perut klu nak kurus kan

pki bengkung,berpantang & healthy food (cut sugar & mknan proses)

Pakai bengkung