Nak tanya ibu2 macam mana ye cara nk putuskan susu badan..

anak dah nk masuk 1 tahun. tapi terpaksa kena stopkan susu bdn sbb pregy dh 13 week. dh beli mcm mcm botol susu die tetap tolak.. anak saya nk susu bdn jugk kalau tk bagi dia meragam jee hm. ada tak cara nk bagi baby hsp susu btol 🥲

2 Balas

kenapa nak putus susu badan? dr nasihatkan ke? kalau takda apa² masalah kesihatan ibu dan kandungan teruskan jer.. tunaikan hak dia selagi mampu sis.. saya pun pregnant 13w.. masih susukan baby 1 tahun 1 bulan.. cuma makan makanan berkhasiat la.. terutamanya protein