tak period lagi

Anak dah 2 bulan 10 hari .. tapi saya belum period lagi . normal ka atau perlu di risaukan . then saya belum ada makan pil perancang atau cucuk depo lagi ... tapi lepas pntng tu sy belum lagi brsama suami lagi hahaha . jangan kecam saya tau hihi share lah korang punya pengalaman juga . 🥹

2 Balas

Saya anak dah 8 bulan pun belum period 😊 anak pertama setahun 2 bulan baru period. So normal je. Dr kata perubahan hormon lepas bersalin 😊

normal je.