Depo perancang keluarga

Hi semua nak tanya ada tak mummy yg cucuk depo ? Saya bru cucuk 2 kali and then sya bru dtg period bulan lepas . Period saya dtg tapi mcm sikit and then lepas 5 hri dh hbes . Bulan ni dtg jugak period tapi turun darah lagi sikit dri bulan lepas . Normal ka? Ka mkn jamu apa apa bgi period turun lancar mcm dlu balik? And perlu risau tak?

1 Balas

kalau amik depo mmg die keluar sikit2 mcm tu je sis. period die tak same mcm kite.dtg 7hari mula2 darah banyak tu. sbb ade org lasund xdtg period. tp kalau lebih dua minggu tu xsesuai dgn tubuh.

4mo ago

Tq sis