mcm mana nak bagi rambut baby cepat tumbuh?

Anak da 10 bulan kalau kluar je mesti org ingat boy sbb takde rambut?

2 Balas

Sis beli di area sis or di shopee minyak buah keras. Anak sy masa 6 bulan. Belakang kepalanya tak ada rambut. Atasnya ja ada rambut. Sy apply minyak buah keras ni selepas mandi 2 kali sehari. Alhamdulillah. Anak rambut lebat sekata. 😊

5y ago

Aa.. Kalau tak depa kata cukur bantal? Ni alhamdulillah tak da cukur bantal hehe.

boleh guna minyak kelapa sis..bau mmg tak brp sedap. tp rambut lebat. sbb anak buah sy guna letak hari2. hehe

5y ago

Waahh kena try ni😍