Boleh ke?

Anak buah besar dan berat umur 7bulan.. Angkat anak buah tapi sakit perut.. Mengandung 5weeks boleh dukung anak buah ke tak? #pleasehelp #ingintahu

12 Balas

Masa awal hamil dulu, dalam 5 weeks rasanya, angkat parcel meja kopi. Malam tu ada diacharge warna coklat. Dalam 3 hari jugak. Tak pasti asbab tu ke tidak. Apa² pun extra cautious ye awak.

12mo ago

oo ok baik.. saya tak ada keluar darah.. inshaAllah tak ada apa2 😁