Positive kan..

Anak baru 9 bulan czer..da naik double line

Positive kan..
5 Balas

Alhamdulillah, tahniah sis. anak sy pn 9 bulan lebih dh. mujur la sy tak pregnant lagi, sbb sy tkde amik apa² perancang and sy pn czer. tu mungkin rezeki sis, apa² pn jaga kesihatan ye, stay positive

2mo ago

xad rezeki sis..sy baru gugur 10/3 haritu..t

Tahniah sia, rezeki Allah, stay positive je. Saya pun czer, anak 9 bulan tapi takut nak bersama suami. Suami pon takde minta. Saya fully breastfeed, perancang belum ambik lagi,

sis kita sama baru check td double line . nby baru 10bulan lebih macam mana nii sy betul tak sedia lagi sebab first pregnancy pun sy high risk

2mo ago

Sepatutnya kalau tahu tak bersedia, kena lah merancang sis . Saya bukan bitter ke apa . Cuma badan kita ni nak pakai lama . Jaga kesihatan . Dah tahu first pregnancy tu high risk . Kesian kat diri sendiri . Apapun tahniah ye . Jaga diri

Tahniah sis..sama la baby 9bulan jgk..ceaser..ambik depo sbb takut tak sembuh lg ceaser dh pregnnt pulk..risau..semoga sis sihatii jer..

2mo ago

ye..tp sy baru keguguran 10/3 haritu..gugur kt rumah

😭sy xad rezeki sis..baru gugur...Ahad lepas..