Bagi makan.

Anak baru 5 bulan 14 hari. mak mertua sebok ckp bila nak bagi makan. setahu saya mmg kena genapkan 6 bulan. mil sebok nak beli biskut marie bagi anak. alasan. bila tgk kitorg makan dia macam terliur.. i guess dia macam tgh berpikir apa laa mak bapak aku ni buat. kalau yelaa dia terliur sbb nak makan. bijak anak aku ni. bole bgi pandangan camne nak cakap dengan mil begini?

1 Balas

cakap je doctor x bg. klau doc bg baby mkn awal mcm certain baby lama dh doc suruh.