Susu Badan

Anak baru 3bulan da tolak2 lidah tak nak isap puting payudara saya.. Terpaksa bagi susu formula.. Ada cara tak mahu tarik perhatian anak biar isap puting dengan cara betul

1 Balas

sama la sini. anak saya pun start 3 bulan jugak x nak breastfeeding dah. nursing strike katanya. cuba cari punya, maybe sebab overflow susu pancut keluar laju sangat ke, kalau saya yang first flow yg laju tu anak x suka tersedak so saya pump keluar bagi slow. try join breastfeeding support group mummy banyak advise kat situ.