Kata-kata negative

Anak baru 2hari. Tak dapat nak bf dengan betul lagi sbb tak tahu cara. Dr cakap ade nipple inverted n baby ade tongue tie so akan rase sakit sikit bile bf. Ada kawan mlawat n dok cakap kesian anak lapar takdek susu. Suruh bg susu frmula. Kalau nanges je cakap lapar. Bg puting bia die senyap. Baru shari dah ajar bg puting. Cakap baby lg suka puting pnjang mcm botol susu. Ya Allah. Baru 2hari dh stress ade kawan mcmni. Bukan nye nak support ke ape. Mak mertua pon same je dok ikut cakap kawan sy tu. Mnyesal pulak ajak die dtg nak minta tolong ajarkn cara jage baby.

3 Balas

I feel you sis.. xpe, you beli dlu nipple puller. Sebelum menyusu pakai dlu.. Insyallah..