Boleh Saya tau cara interaksi yang sesuai untuk anak berumur 6&8 tahun yang kian membesar?

Anak anak kian membesar,ada masanya menguji dalam kesabaran terutama apabila tidak mendengar kata kedua ibu bapa.

1 Balas

anak² nakal normal sis..diaorg aktif tandanya 😉 mcm kt dulu ms kecik..cuma kt sbgai ibu kena bnyk membaca tips parenting utk didik anak²....sbb anak² 6-12 kt kena ajar dgn penuh kasih syg...12- keatas kt jaga mcm anak kt tu kawan²....