Anak 1y5m baby girl

Anak 1y5m masih xtaw anggota badan tu normal ke?klau kita tnya kepala dia tnjuk mata,tnya mata tunjuk gigi..dia pon kurang meniru perbuatan kita..dgr lagu ke apa x menari nari..tepuk tgn je klau excited..itu pon normal ke?kdg2 rsa mcm dia masih baby walaupon dh toddler😥

4 Balas

normal puan .ank ambil ms utk faham.😉✌🏻dont wory k..ank sy masuk umur 2 tahun br dia tahu head shoulder knee n toes tu di mana anggota bdn utk di tnjuk..serta eye ears mouth n nose... mcm ank ni..dorg amik ms utk faham..ada yg cpt ada yg lmbt penerimaan nya..sbb tu mereka akn tgk sesuatu berulang2 untuk belajar dan faham..try puan pun join dia skali bila dia bljr sesuatu..nti dia akn rs seronok utk bljr..😉✌🏻good luck mommy

umur macam tu banyakkan bagi input jee utk die sis..die akan serap apa2 input yg kita bagi..nnti tiba masa akan keluarkan semuanya..tapi by 2y kalo kurang dari 50 perkataan better bawak jumpa speech therapist

normal je tu..ank sy 1thn7bln.sy just biarkn dia lebih bermain n explore things ikut suka hati dia.

normal