penyusuan badan

anak 1st saya baru berusia 14 bulan.. sekarang saya sedang hamil 6 minggu.. boleh ke saya teruskan penyusuan badan ke atas anak 1st saya tu?

9 Balas
undefined profile icon
Tulis jawapan
TapFluencer

TAK BOLEH MOMY ! TOTALLY NO ! BAHAYA UNTUK ANAK DALAM RAHIM .. sebab tu doktor dan misi mintak kite untuk jarakkan kehamilan 2tahun .. salah satu sebab nye supaya kita dapat susukan anak kite cukup 2 tahun .. bila dah mengandung semula , kite memang tak boleh susukan lagi .. kelebihan breastfeeding ni , salah satu nya untuk kecutkan rahim si ibu .. tapi kalau dalam rahim si ibu ada isi macam mana ? bahaya sangat sangat ~

Baca lagi
3y ago

yer puan, nasihat utk setiap patient tak semestinya sama . jadi apa yg terbaik utk kita tak semestinya sama utk orang lain gituu.. kalau sekadar kata, ni pengalaman saya okay la . tapi awak terus masuk dengan totally no..