Voice your Opinion
Ya, (komen sayur yang anda selalu makan)
Tidak

1858 respon

134 Balas

sblm pregnant pn dh suke mkn syur so xde mslh nk mkn syur wktu slps bsalin..slalu mkn syur yg akn mnambahkn susu seperti sawi,lobak putih..ms pntg wlau xsdap tp still mkn utk milkbooster..

biase akn mkn ulam pegaga & lebihkan sayur sawi dgn lobak putih. #15Dec2020 #IbuRA #TAPSuperMoms #SuperMomsDec

lobak putih . Tu pun time berpantang he . abes pantang xmkn , sbb xreti . haha

kata kawan sya sayur tu sejuk..tapi sya Ada makan kacang panjang,pucuk paku,

Untuk selepas bersalin sy tak makan sayur, selepas sebulan baru makan sayur

Brokoli.. Sawi jepun.. Lobak.. Bunga kobis.. Kailan.. Salad.. Sadri..

Sawi, lobak merah, lobak putih, sawi putih, brokoli, bendi, pegaga

Brokoli. Sbb sy ada fibroid brokoli bagus untuk kecutkan fibroid

sayur yg ditnm sendiri kangkung, sayur manis, labu putih, kundur

ѕawι paĸ cнoy,loвaĸ мeraн/pυтιн & вroĸolι