ikhtiar utk ibu² yg risau

Amalkan 3 ayat terakhir surah al-hijr ni. Setiap kali lepas solat, bacekan 3x sambil pegang perut. Habes bace hembus kt perut dan tapak tgn kemudian doa la ape pon sambil tapak tangan yg dihembus td digosok² perlahan kat perut dan keliling pinggang. Kalau misal rase sakit pinggang ke sakit ape pun, bleeding ke, ank xde dgr lg heartbeats or anything la ibu² tgh risaukan, bacalah. Dan yg penting yakinlah Allah adalah sebaik² pelindung. Insyaallah, apa pun terjadi semua ada sebab dan hikmah dari Allah.

ikhtiar utk ibu² yg risau
20 Balas

Terima kasih... Sy tambah sikit, ayah mertua saya ajar.. Dia suruh amalkan zikir Ya Halim sepanjang mengandung ni. InsyaAllah anak keluar nti semua baik2 perangai.

Ye sy amalkan bce ni ble check kantung kosong. Lps 3 mggu dtg scan lg alhamdulillah bru nmpk janin & degupan jantung dia.

Tq sis.. Sy pn tgh risau bp naik.. Kna Cek bp setiap 2 hari. 😩

thank yu share❤️😘💡

💖💕💙💝😍😘 Tq sis.

Terima kasih atas perkongsian

Trima ksh utk prkongsian ini

Thank you sebab share ❤️

Tq atas perkongsian 👍🏻

terima kasih bg info ❤