tewas juga akhirnya 😭

almost 6weeks akhirnya ada jgk alahan. start rasa loya dan muntah pagi. nak masuk bilik mandi utk mandi pon rasa loya🤢.makanan semua rasa x sedap. nak minum jgn ckp lah semua serba x kena😫 nak masuk office tgk muka org lagilah mual...seriously should i resign??bila pregnant ni hal kecil pon mudah sgt teremosi.🥲

2 Balas

same Sy start alah 6w lebih. paling terok 9w -12w smpai admit wad masok 8btl air. ingt kan 2nd trimester dh tadek. tp hancur ..smpai 6bln skrg ni muntah lagi. cume tak terok mcm mula2 dlu. mmg rasa nk resign tp lebih mikirkan soal kewangan. bertabahlah kita sis

Saya pun start alahan masa 6weeks. Pastu makin lama makin teruk pulak sampai kan tengok video or gambar makan pun tak boleh. Loya je tekak rasa. Tengok semua makanan macam nak muntah 🥲