welcome 2nd trimester 😘

akhirnya masuk minggu ke 14! siapa yg sama kat sini. alahan pon dah kurg cuma mual je tetap ada. tp cpt penat bila buat keja especially lps balik dr office nak buat keja rumah tu mls nyeee...dah x fikir rumah sepah ke apa sbb fikir nak tdo je. x sbr nak tunggu baby keluar thn dpn..rasa lama sgt lah😩 #pregnancy #1st_experience

1 Balas

hahahahah. saya alhamdulillah tk ada alahan tpi ngtuk tu ada malas tu ada...normal awak sbb hormon sama..skrng anak dh nk masuk 3 bulan

2y ago

biasa lah toxic geng ni..ada tk kena awk jgn stress sngt..hahahaha tu naik berat badan tk alahan..kencing kerap pulk😂malam jadi burung hantu👻..hah 3 bulan dh dpt anak yg tk nangis sngt tkpa dpt yg meragam jenuh pulk awak..mcm sya😂😂meragam kuat kena tabah..