i want to get pregnant !!

almost 2 years of marriage and haven't get a blessing with a baby in my tummy. Any suggestions /tips to get easy pregnant? (don't have any problem with period never late also since got married ) Help me pleaseeee

8 Balas

saya dh ttc almost 4years. masuk tahun ke 5, Alhamdulillah lekat. sy pun dh try mcm² cara. n lastly berjaya dgn clomid. sis cuba mintak advise from doc. bgtau dia yg sis nak cuba consume clomid. murah je pil ni. ambil ms 2nd day period. makan 5 hari je. and masa kita subur tu, mmg kena bersama dgn suami sekerap mungkin. pastu sis beli OPK utk keep track bila yg sis betul² subur. boleh beli kat shopee. hope dpt membantu ☺️

5y ago

welcome sis. and try jugak makan asid folic jenama appeton. tu pun sgt membantu. penting jugak makan asid folic sblum pregnant.