i want to get pregnant !!

almost 2 years of marriage and haven't get a blessing with a baby in my tummy. Any suggestions /tips to get easy pregnant? (don't have any problem with period never late also since got married ) Help me pleaseeee

8 Balas

Salam sis cube mnum air buah zuriat..insyaallah ade rezeki nty..sy penah kguguran..sy g urut mcik 2 ckp kedudukan peranakkan x betul.. tnye membe dia suruh mnum air buah zuriat alhamdullilah skrg sy da preg.. Sis cube search dekat fb tntg jus buah zuriat.. N lepas mnum 2 sis cube g urut mne taw ade rezeki..

5y ago

heheheh da pnh cuba , xad rezeki juga