Berjaya

Alhmdulillah.. Sy berjaya melahirkan ank sulung sy seberat 3.35kg, pada 9.2.2020.. Sakit beranak yg xdpt d ungkap.. Allah.. Lega smua nya dah lepas.. Skrg kna tahan sakit koyak bwh je.. Perit oi pedih dia.. Nk kncing tkut..

42 Balas

Haha jgn la takutkan kitaaa. Kita lg sebulan lebihje ni. Tiap malam terbayang cmne la nk meneran nnti 😂🤣 Debaran kian terasa. Hehehe Tahniah ya sis. Selamat berpantang. Doakan sy and baby sihat selamat dan juga dipermudahkan bersalin..

Huhu . Saya ni bila tgok gambar baby yang baru lahir , rasa mcm tak sabar nak bersalin tapi bila part terbaca pengalaman sis masa nak bersalinkan tu . Allah takut pula rasa 😂 . Apa2 pun selamat berpantang sis . 😘

Alhamdulillah .. tahniah sis.. jge leklok bwh tu.. hee.. mmg nyilu time nk mmbuang air kcil n besar.. trauma time awal2.. nnt lame2 inshaAllah ok

Sy kencing xtkut sis, nk buang air besar tu.. fuhh tkt sgt .. sy hari ke4 baru buang air besar ..

Tahniah mommy . Selamat berpantang . Semoga mommy dan baby sihat selalu 😊 bestnye dah selamat semua nye.

Seriau baca. Sakit beranak tu masa contraction ye? Maaf sbb belum ada pengalaman, menunggu hari je ni🙈

Hehe. Tahniah sis. Selamat berpantang & semoga ibu & baby sihat walafiat je. Aaamiinnn3. 🤗

Huhu sis takut kan saya jugak ni.. Wlpon lgi 3bulan..pon da risau+ gembira je ni

Alhamdulillah.. tahniah, sama tarikh dan sama anak sulung. selamat beepantang

tahniahh sis. selamat berpantang. saya tgh tggu turn lah. 35w skrg. hehehe.