Second Baby is Coming

Alhandulillah.. semalam teringin nak check guna upt.. n result nya POSITIF! sebab pelik period xdtg2.. n kerap lapar.. alhamdulillah.. perasaan bcmpur baur sbab jauh dari family.. hidup merantau di negeri org harap dpt survive

1 Balas

alhamdulillah..tahniah sis..in sha Allah doakn yg baik2 jer..smoga dipermudahkan segala urusan..sy ngn suami pn perantau jgk..now tgh preggy ank ke3..dh la sy yatim piatu..biasanye blk berpantang kt kg dgn mertua tp kali ni kna berpantang sndri bb ank sulung dh start sekolah..hope semuanya ok jer n dipermudahkan..hehe

5y ago

aamiin.. eya sis.. ank first sy kembar.. dua2 ppuan.. alhamdulillah