buka buku

Alhamudillah hari niw ckup 7week 2d korg brapa mnggu buka buku pinkkk

29 Balas

Masa sy dulu,kena pergi klinik swasta dulu untuk scan. Kalau nmpak kantung dah (sah pregnant), bleh ke klinik kerajaan untuk set appoinment buka buku.. Skrg semua kena appointment dah.. Nurse akan bagi tarikh kat kita lepas tunjuk gmbar yg kita scan tu.

Hari ahad ni baru nak buat buku kk tmpt sy suruh dtg bla bby masuk 8 minggu. Dia kata 1st baby kena buat awal. Sy ikut kan je

Alhamdulillah, tahniah 👏🏻👏🏻. Saya buka buku pink on 12 weeks. Tapi dah ke kk on 6 weeks.

nak bukak awal, tapi call KK die bagi appointment tunggu minggu 10. so tunggu jelah minggu depan.

saya bukak 7w3d. moga dipermudahkan urusan sepanjang kehamilan.

saya baru. 7week , cukup 2bulan baru buka buku pink

10++ x buka lg ni 😂..mls pulak nk pegi

17 week bru buat bku pink..😅😅

Bru buat buku smlm 12w0d. 🤲🏻

sya buka pink dekat 10weeks sis...