mcda 35week twin girls!!

Alhamdullillah..sy da slmt bersalin bby twin pd 35minggu2hari

mcda 35week twin girls!!
201 Balas

Doakan isteri sy juga, dan twins baby boy sihat wal afiat.. Amin.. , baru 23week 5day...

4y ago

Semoga lancar segalannya. Mmg Ada gen twin ya?

Alhamdulillah Tahniah Selamat berpantang Doa kan sy juga due 20.03.2020 nanti..

Alhamdulillah doakan sy dapat baby twin juga next week scan 9 minggu

congrats...semoga membesar dengan sihat ya baby 😍😘

Wah tahniah sis..usia kandungan sama mcm sy..best nya dpt kembar😍😍

Tahniah wah awalnya.. Saya dah 37 weeks belum ada apa2 tanda lagi huhu 😅

5y ago

😅😄🤗aamiin..

Bestnyaaa...congratulation sis..doakan sy jugak dapat baby girl kali ni..☺

5y ago

Thanks... insyaAllah..semiga dipermudahkan utk sis 😍😍

Alhamdulillah ..bestnya dapat baby Kembar tahniah selamat berpntang

Alhamdulillah.... bsalin normal ke czer sis 😍.. selamat berpantang sis

5y ago

Alhamdullillah..thanks...normal

sama bulan dan hari lah... tp biasa 38 wk ke atas br bersalin...