mcda 35week twin girls!!

Alhamdullillah..sy da slmt bersalin bby twin pd 35minggu2hari

mcda 35week twin girls!!
201 Balas

Tahniah sis.. sy pn pregnant twin jgk ni tp dcda.baru 28week. Nak tanya sis bersalin normal ke? Smp masa sakit perut ke induce? Sy pn risau ni sbb 3 anak sblm ni semua jenis overdue..

4y ago

Dcda.. 2 uri dan 2 kantung

Tahniah... Baby first ke sis.... Susah x nk brsalin normal.. sy mcda jgk.. dh 34++... Dr soh normal.. risau sbb xde pgalaman... Baby sis msa scan n lahir sama x berat diorg ?

Tahniah...comelnya bby..sy pun mcda twins juga skrg baru 23weeks..scan bby girl..doakan saya ya sis..makin hri makin berdebar sbb 1st baby..

4y ago

Thanks... insyaAllah..moga dipermudahkan utk sis jgk...tahniah jgk ye

tahniah, comey jee.... sy tahun lpas pregnant baby twins tapi sy keguguran, rindunyee😭semoga ade rezeki saya di bulan mulia ni

Alhamdulillah, tahniah. Saya pun tengah pregnant twin mcda. Saya nak tanya beranak 35w sebab sakit atau turun tanda ka atau doktor suruh beranak?

4y ago

Thanks🤗sakit normal..spttnya doktor nk induce harini..tp lps dpt cucuk dexa yg kedua..trs rase contraction..so, xjd induce..

Bestnya kembar tapi takut pulak sakit masa nak bersalin. Belah suami saya ramai kembar . Agak agak ada peluang ke tak saya pregnant kembar?🥺

3y ago

inshallah..sy dua2 blah x de kturunan,but alhamdulillah rezeki dpt twin girl jgk

Alhmdllh..tahniah sis..sy pun teringin sgt ada baby twins..dlm klrg ada keturunan twins harap2 lah dpt rejeki baby twins..aamiin

Alhamdulillah tahniah... Bby sis..cukup brt x... Mine mcda twin boy 34 weeks tp xckup brt kena stay kat NICU...lg..

4y ago

Alhamdullillah bby cukup berat..

boleh saya tanya, sis bersalin induced ke? boleh share pengalaman? saya mcda 33 week 1st pregnancy.

tahniah....wow twin skali...syok nya...saya ank ke3 hanya punyai kantong twin...menjadi cuma seorang....