selamat bersalin

Alhamdullilah sis selamat melahirkN baby boy pagi.tadi.jam 6.06pagi (6september)3.3kg..tanpa jahitan..hmpir2 brsalin dlm lif???nnti sis akan cek spe yg teka trawal 2 org....4orang dh boy ...tkde girl???? insyaaallah cuba lagi???

selamat bersalin
165 Balas

Saya da check how to urut? Hehe pakcik Google ckp Kena tahan nafas dlm 10 second mcm tu. Nak tanye haha maaflah jari still dkt 'dalam' ke atau keluarkan dulu than tarik nafas?

5y ago

Wc sis😍