selamat bersalin

Alhamdullilah sis selamat melahirkN baby boy pagi.tadi.jam 6.06pagi (6september)3.3kg..tanpa jahitan..hmpir2 brsalin dlm lif???nnti sis akan cek spe yg teka trawal 2 org....4orang dh boy ...tkde girl???? insyaaallah cuba lagi???

selamat bersalin
165 Balas

Waaa sama dgn birthday aunty la bby 😊 tahniah ibu selamat berpantang ... Semoga ibu dn bby sentiasa sihat

Sis pakai minyak kelapa dara yang mana? Sis guna untuk urutan saja atau buat makan sekali.. Maaf banyak Tanya.

5y ago

wc😍

Thank you for info😘.. boleh saya tahu, minyak kelapa dara tu sis guna brand apa ea?

5y ago

Orait thank you😘

Wahhh Alhamdulillah... Tahniah sis...selamat berpantang ya..jaga kesihatan diri dn bby elok2..

Wahh,,tq bgi tips ni 😁 sya mengandungkan anak pertama ni..harap² dg tips ni sy tk kena jahit 😁

5y ago

harap2la ye sis..sbb ni smua tips ni bksan kat saya..😅

Same with my aunty saya bersalin minggu lepas hrapkan girl ..tp boy jugk .3dah boy dia hehe

Sy anak yg prtm kne jahit 12😭😭 Doc tu kata sy angkat punggung, Sy amalkan yg prtma tu

5y ago

Aminnnn,, trima kasih ya

Tq sis utk infonya. Baru nak cuba. Skrg 34w, ank first. Moga xkena jahit jugak la 😣😇

5y ago

😧takotnyaa

Alhamdulillah..thniah sis .comey sgt bby...xpe..boy pun..bt riuh2 kan rmah..take care

Lepas buat urutan perineum, kena basuh tak area kita urut tu? Atau just siram mcm biasa?

5y ago

wc sis😍😍..