selamat bersalin

Alhamdullilah sis selamat melahirkN baby boy pagi.tadi.jam 6.06pagi (6september)3.3kg..tanpa jahitan..hmpir2 brsalin dlm lif???nnti sis akan cek spe yg teka trawal 2 org....4orang dh boy ...tkde girl???? insyaaallah cuba lagi???

selamat bersalin
165 Balas

Terima kasih semua yg ..Insyaallah yg brtnyakan pasal tips tu..sis slalu dgr juak mommy2 dri group nih..tapi Alhamdullilah semalam sis lalui sndri...time nak meneran tu jgn sesekali angkat punggung tu..n kne ikut ape yg nurse ajar...cara pernafasan tu...pastu klau bleh hilangkan rse takut atau gmentar mse nak meneran.....insyaallah dprmudhkan..