Alhamdulillah....

Alhamdulillah... Sy dh selamat bersalin jam 4.17am subuh td...baby boy..3.0kg Sepatutnya kena serah diri hari ni...esok induce sb da gdm

Alhamdulillah....
70 Balas

wahhhh bestnyaaa sis... sy nim xde tanda lg... risau nyaaaa huhu ape pun moga dipermudah & slmt berpantang sis & tahniah jugakkkk 😍

5y ago

Tq...semoga dipermudahkan sis

Alhamdulillah..Tahniah..🤗 Selamat Berpantang..Pantang baik2 sist..masa untuk sesuai jaga badan mcm anak dara balik 😁

Alhamdulillah... Tahniah sis.. Sy tgh menunggu masa. Dah admit pg td.. In sha Allah, mungkin ptg..

tahniah..sy serah diri hari ni sbb GDM..induce esok..doakan sy dipermudahkan urusan..amin

5y ago

Smoga dipermudahkn

Thniah...dapt baby boy.SeMoGa Keadaan Baby and Mom baik2 aja...😊

Alhamdulillah..Tahniah sis..semoga sihat semuanya dan selamat berpantang😊

tahniah.doakan sy plk bersalin sblm 31/10 ni.klu x kena induce sb ada GDM.

5y ago

Tq.. Semoga dipermudahkan urusan sis

Alhamdulillah...tahniah dear... selamat berpantang...❤️❤️❤️

5y ago

Tq

alhamdulillah.. tahniah.. nk tnya kalo gdm mmg kna salin 38 ke

Alhamdullillah 😍😍.. tahniah sis ..selamat berpantang ya