Selamat bersalin

Alhamdulillah…semalam saya selamat bersalin. Baby 36 weeks 4 days.

12 Balas

tahniah sis,saya hari ni 36w2d,xde lagi tanda² bersalin just kadang² contraction palsu tu dtg and perut mngeras 2hari nie slalu jgk sakit peha.nervous pulak nak bersalin nie sebab ank 1st

wah sy dah 35w3d.. selalu pujuk baby supaya keluar awal sbb abahnya tak sabar nk tgk dia.. harap² baby keluar awal mcm sis..

sis sy nk tnya.. bersalin 36 week bby bleh ddk dgn ibu tk lepas bersalin.. atau bby kna duk nicu.. sampai dia dh xprem

2y ago

ooo faham2.. tq ya sis

Alhamdulillah.. sy skrg 36w1d... skrg kat wad...jln dah bkk 2cm.. doakan sy juga selamat bersalin😁

2y ago

sama!!

tahniah sis.sy hr nie 36 mggu 5hr tp xde tnda² bersalin.nervous nya tuhan je yg tau

2y ago

samaa 🥹🥹 tapi sakit ii pinggang

alhamdullilah taniah sis , saya 37weeks 1days tiada lgi tanda” due 16/9

Alhamdulillah 😍 sronok nyaaa. sy menunggu je bila dia nak keluar 😂

Syukur Alhamdulillah selamat berptang sis😇

Alhamdulillah. Selamat berpantang sis ❤️

alhamdulillah. tahniah sis 😊