selamat semuanya

Alhamdulillah..selamat bersalin baby boy bambam 4.1kg secara normal jam 9.55pm td..sakit skjap jer n ada koyak ckit sbb saiz baby bambam sngt...apa2 pon syukur sngt semuanya dh selesai..

47 Balas

Alhamdulillah syukur kehadrat ilahi tahniah sis..slamat brpantang.sy pula nervous 36week 4day today..first baby.mcm2 rasa ada☺️

Alhamdulillahh ❤️. Wahh bambamnyaa baby boy Ni.. semoga semuanya dipermudahkan

Alhamdulillah..tahniah sis ❤😘😘 doakan sy plak mgu dpn due date😅😅😅

Alhamdulillah... Tahniah ya.. Tunjuk sikit baby bam² boleh?

Alhamdulillah, berapa minggu sis? Tanda apa sis masa nak bersalin tu?

Alhamdullilah.. Seronoknyaa 4.1kg 😍 tahniah sis slmat berpantang

Tahniah sis! Selamat berpantang! Bestnyaa dh selamat bersalinn

Wahhhh bam bam nya . Alhamdulillah. Selamat berpantang. Hehe

Wow.m 4.1kg?. Ya Allahhhh.. 😍😍😍😍 conrats sis!

😍😍😍 bambamnya baby..tahniah sis..slmat brpntang