Alhamdulillah selesai perjuangan 39w 3d due sepatutnya 28/11

Assalamualaikum semua saya dah selamat bersalin baby boy pada 24/11 jam 11:43 pagi tadi berat 3.7kg bersalin dirumah besar Yaallah tapi syukur dah selamat berjuang selama 5jam 🤲💙 saya doakan mom2 yang tngh menunggu hari dipermudahkan segala urusan 🙏🏻 Jangan lupa sepanjang contraction baca surah Al-fath “inna fahtana laka fatham mubina minta pada allah Semoga dipermudahkan segala urusan bersalin Dan minta Maaf pada suami Insyaallah

4 Balas

Bersalin d rumah? Cmna jdi centu sis? Alhamdulillah, sihat baby n selamat berpantang💪🏻

5mo ago

Eyaa betul tu sis

Alhamdulillah...bestnyaaa lega dah rasanya bila dah bersalin☺️ titew pula X sabar😍

5mo ago

Semoga dipermudahkan segala urusan sis 🥰🤲

Alhamdulillah, tahniah dan selamat berpantang! ❤️

alhamdulillah tahniah selamat berpantang 🤗