Test Mata arini 7hb......btol ke was2 Kita.....

Alhamdulillah,🤲🤲🤲🤲klo btol sy pregnant pnantian NK dekat 2thun smga bby ni boleh survive smpai bsalin...doakn sy n baby sihat...

Test Mata arini 7hb......btol ke was2 Kita.....
14 Balas

tahniah sis nampak macam 2 line to. try test dalam 2 3 Hari lagi sis. doakan Saya juga sis. semoga ada rezeki mengandung lagi

2y ago

aamin ya rabbal aalamin

Tahniah awak . Inshallah positive . Jangan lasak2 . Jangan buat kerja berat . Jaga btul2 inshallah rezeki awak aamin

saya nampak dua line tu ,tapi masih kabur lagi ...awak boleh repeat test lagi dalam 1-2 minggu ...insayallah ade tuu

2y ago

amin ☺️

Hope ada rezeki this time... all the very Best sis... think +tive n all will be fine ❤️😊

2y ago

no worries.. harapkan yg terbaik... smga bby n u sihat ....

awak last period bila .. biasa kalau sbulan x period garisnya pekat .. macam saya

2y ago

13hb 12....mgkin date ovlusi sy lmbt....klo buln ni 10hb bru date period sebb cek awal.....

insyaallah ade rezeki awak ..nnt seminggu lg try buat lg sekli

2y ago

insha'Allah sis terima kasih doa yg baik2

Amiin...inshaallh nti repeat lgi 3hr taw....tahniah ye

tahniah sis.. insyaallah.. jng luoa makan folic asid

2y ago

ye biasa tu.. kena banyak rehat.

🌹 nnt test lagi.... tahniah❤️

2y ago

terima kasih sis ...

positif tu...tahniah puan