4 bulan

alhamdulillah..4 bulan 6.9kg..??

4 bulan
103 Balas

Ya Allah semangatnyaaa mesti lenguh nak dukung 😂. Anak saya tak tau la berapa dia skarang ni last checkup december 6.21kg 27feb baru checkup 5mths 😅

5y ago

too laa..dukung xblh lama2..😅 comel anak sis.. bambam kaki dia.. geram..🥰🥰

ya allah semoga emielda syahiera di kurniakan zuriat cepat aminnn 😌❤️ .. Geramnya tgk baby hmmm 😔 doakn saya

5y ago

amiinn.. semoga unty dikurniakn zuriat dan dipermudahkn urusan..🥰

Peha dia 😍😍 comel sgt niiii 🥰🥰 Doakan sy and baby sihat selamat dan dipermudahkan bersalin ya. 8minggu lg

5y ago

Amin amin

Halah2 geram aunty tengok baby gebus ni. 😍 Semoga baby sihat walafiat & jadi anak yg baik. Aaamiinnn. ❤👼

5y ago

amiinn.. tq unty..🥰

بسم الله ما شاء الله. اللهم فقه في الدين وعلمه تأويل😀

Ya Allah comelnya syg. Semoga ada rezeki baby bulan ni utk sy. Tringin nk main n bby comel mcm baby sis.

5y ago

sy doakan awak dikuniakn zuriat dan dipermudahkn urusan..☺️

Sihattnya baby... Grm tengok 😍.. Harap baby nanti tembam mcm nie jgk, aaminn.. 🤗

comel nya dia bambam pehe minx kne kemam ke tu... bagi susu bdn je ke sis??

Aloooo cute nyaaa.. Untie falling in love dengan awak baby 😍😍😍

Ya allah...semangat sungguh nye awk nie..suka tengok...😍😍😍