Berat baby naik sikit

Hai mummies! Ada tak yang macam anak saya berat naik sikit sikit dari umur 4 bulan. 4 bulan : 6.1kg 5 bulan : 6.6kg 6 bulan : 6.9kg 7 bulan : 7.1kg Anak fully bf. Makan 5 kali sehari, dah aktif sangat merangkak and meniti. #bantusharing #beratbaby

3 Balas

sama la berat anak sy pn naik x anak. keluar kemain berat 3.5kg, bila montly checkup naik x sampai sekilo pn . tp still normal lg kt graf . 8bln berat 6.8kg, next month checkup kk 9bln, xtaw la naik berapa beratnya. huhuhuu

berat ank sya pun naik sikit2 jgak awak ..makan byak tapi naik sikit jgak ..8bulan baru 7kg

selagi berat baby masih dalam graf putih, okay je.